(FOTO) Svečano otvorena nova sportska dvorana kod OŠ Ljudevita Modeca

“Velik dan za Grad Križevce, lijep je dan i mislim da je to dovoljno sugestivno koliko je ovo značajan dan za povijest grada, prvenstveno za naše mlade, naše školstvo, ali i sportaše i rekreativce”, rekao je nekoliko minuta iza podneva Mario Rajn na otvorenju nove gradske školsko-sportske dvorane kod OŠ Ljudevita Modeca.

Gradnjom sportske dvorane kod Osnovne škole Ljudevita Modeca riješen je dugogodišnji problem sigurnosti učenika koji su do sada nastavu tjelesnog odrađivali u sportskoj dvorani koja je bila 500 metara udaljena od škole. Također, novom dvoranom omogućeni su dodatni termini za treninge gradskih sportskih klubova i rekreativaca u vrijeme kada se dvorana neće koristiti za potrebe održavanja nastave tjelesnog.

Površina izgrađene sportske dvorane je 2500 metara kvadratnih, ima šest terena sa oko 600 mjesta, a u aneksu dvorane je izgrađena jedna učionica, kuhinja, blagovaonica i svlačionice. Uz to, izgrađeno je novo parkiralište i novo okretište za autobus kao i novo vanjsko nogometno i košarkaško igralište.

Investitor gradnje sportske dvorane bio je Križevački poduzetnički centar d.o.o., a izvođač radova građevinska tvrtka Radnik d.d. Ukupna vrijednost radova iznosila je 23 milijuna kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.