U subotu 4. CrisCon: Besplatno se prijavite na konferenciju koja spaja znanje i tehnologiju

U subotu, 23. listopada, u Križevcima se održava četvrti po redu CrisCon, događaj organiziran za informatičku zajednicu, učitelje i profesore s ciljem dijeljenja znanja i povezanosti informatičke i obrazovne zajednice u Hrvatskoj te promoviranja Križevaca kao sredine koja potiče razmjenu znanja, izvrsnost i razvoj ICT tehnologija.

Konferencija je ovo koja je dosadašnja tri izdanja izazvala velik interes te privukla stotine registriranih polaznika, a ovogodišnji bogat program sasvim će sigurno biti odlična pozivnica za mnoge zaljubljenike u ICT tehnologije i znanje. Za sve koji žele prisustvovati 4. CrisConu, obavezna je registracija na sljedećoj poveznici: https://criscon.krizevci.hr/

Registracija je besplatna, a osim predavanja, uključuje i besplatan doručak, kavu i ručak. Teme i redoslijed predavanja 4. CrisCona su:

  • Andrej Dundović – UVODNO PREDAVANJE, tema: O motivaciji učenika na primjeru prirodoslovnih, matematičkih i tehničkih područja (SREDNJE ŠKOLE, OSNOVNE ŠKOLE)
  • Natalija Radotović – Maksić, tema: Digitalni Escape room u nastavi (OSNOVNE ŠKOLE)
  • Saša Petrinić, tema: Chatboot u alatu Power Virtual Agents (OSNOVNE ŠKOLE)
  • Tomica Turković, tema: Kako učimo? (OSNOVNE ŠKOLE, SREDNJE ŠKOLE)
  • Zoran Kovač, tema: Excel kao pomoć pri vrednovanju i analizi pisane provjere (OSNOVNE ŠKOLE, SREDNJE ŠKOLE)
  • Milan Đurić, tema: Informatika i drugi predmeti (SREDNJE ŠKOLE)
  • Nataša Mustić, Sunčica Prugović-Ivšak, tema: Potpomognuta komunikacija i asistivna tehnologija (CENTAR ZA ODGOJ, OBRAZOVANJE I REHABILITACIJU)

Za kraj dodajmo kako je predviđeni početak konferencije u 9:00 sati, dok će doručak za sve predavače i polaznike biti pola sata ranije. Četvrti CrisCon održat će se u prostorijama Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o. u sklopu Razvojnog centra i tehnološkog parka, ulica Franje Tuđmana 20.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.