(FOTO) Brojni kreativci sudjelovali na sajmu Pozdrav jeseni

Subota je u Križevcima poprimila jesensko ruho zahvaljujući sajmu „Pozdrav jeseni“ koji se održao u organizaciji Grada Križevaca, Turističke zajednice Grada Križevaca te križevačkih kreativaca koji su pripremili brojne jesenske dekoracije.

Sajam je okupio kreativce ne samo križevačkog kraja, već i iz okolice pa su tako na sajmu sudjelovali Pjesko, Poklonček, Baka i mama, OPG Jelena Filipašić, Domaća radinost „Marija Novak“, LIPA, Križevački likovni krug, Knofek, Čarobna heklica, Pletivo „Monny“, Faber Artisan, domaća radinost Kišiček te Škatuljica.

Prilika je ovo bila za razgledati i kupiti kreativne umjetničke i unikatne radove, ukrase, nakit, keramiku, prirodnu kozmetiku, biljke i pletivo te za sudjelovanje u kreativnim radionicama. Izlagače su pozdravili župan Darko Koren, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, direktorica Turističke zajednice Grada Križevaca Olinka Gjigaš, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Uz izložbeno-prodajni sajam, organizirana je kulinarska radionica koju su pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ uz mentore, profesore Mišela Doskočila i Boru Petreka. Posjetitelji sajma tako su mogli kušati pripremljene delicije poput savijače od buče te savijaču od sira, maka i jabuka, tjesteninu s povrćem, a održan je i prikaz pripreme koktela.

Za najmlađe je pripremljen zabavni kutak s raznim igrama poput Čovječe ne ljuti se ili gađanja lukom i strijelom.

Vezano

Komentari su zatvoreni.