Hit predstava o Nikoli Tesli danas u Hrvatskom domu, covid potvrde nisu potrebne za kupovinu ulaznica

Prava kazališna poslastica sprema se u Križevcima danas, 8. listopada. U sklopu 17. Culture Shock Festivala u Velikoj dvorani Hrvatskog doma odigrat će se hit predstava Tesla – prilagođavanje anđela. Predstava će rekonstruirati posljednji sat života Nikole Tesle, a glume Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević.

“Dana 7. siječnja 1943. godine u hotelsku sobu Nikole Tesle ulazi tajanstveni čovjek koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker zateći će ga mrtvog sljedećega jutra, s osmijehom na licu i to će biti ‘‘istina’’. Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i prisustvujte trileru koji se odigrao u posljednjem satu Nikolina boravka na zemlji”, najavili su predstavu organizatori iz udruge P.O.I.N.T..

Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice se mogu nabaviti putem sustava Entrio i to po cijeni od 40 kuna. Za predstavu koja je bila veliki hit u Zagrebu, Splitu, Osijeku i drugim gradovima, možemo reći kako se radi o pristupačnoj cijeni. Također, valja naglasiti kako za kupovinu ulaznica nije potrebna covid potvrda.

Ulaznice možete kupiti na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/tesla-prilagodjavanje-andjela-culture-shock-festival-2021-9935

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.