Mario Kamenjak u subotu održava radionicu Mala škola optičkog interneta

17. Culture Shock Festival ušao je u drugi tjedan održavanja. I dok je prošli tjedan festival otvoren tribinom Kako ne odustati od znanosti, na kojoj je gostovao Saša Ceci i koja je pobudila velik interes križevačke publike, ovaj tjedan popularni se Kulturšok nastavlja dvama događanjima.

Prvo će sutra najbolji kvizaši Križevaca ukrstiti znanje u 28. Pub inKVIZiciji, najdugovječnijem kvizu potkalničkog kraja. Mjesta za timove popunjena su vrlo brzo nakon otvaranja prijava, tako da se u Caffe bar Bull 23 sutra od 20 sati možete uputiti samo u svojstvu gledatelja, nikako igrača ili pomagača.

Drugi ovotjedni festivalski događaj očekuje nas u subotu, kada će radionicu naziva Mala škola optičkog interneta održati Križevčanin Mario Kamenjak. Na ovoj radionici polaznike očekuje kratki uvod u optički internet, bit će pojašnjene vrste optičkih kabela, prednosti i mane optičkih kabela naspram bakrenih, SFP moduli, kao i kratka demonstracija uživo. Radionica će se održati u učionici Pučkog otvorenog učilišta (Trg sv. Florijana 14, ulaz s parkirališta iza knjižnice) u subotu, 18. rujna u 14:30 sati. Ulaz je slobodan.

Vezano

Komentari su zatvoreni.