Večeras na VUK-u nastupaju gosti iz Srbije, nakon njih tulum na otvorenom u atriju

11. Večeri udaraljkaša u Križevcima otvorene su jučerašnjim programom, koji je uključivao stručni skup nastavnika udaraljki, dok su navečer koncert održali učenici glazbenih škola iz Makarske, Rijeke i Zagreba.

Program se nastavio današnjom podnevnom radionicom poznatog glazbenika Hrvoja Rupčića, koji je održao radionicu Afrokubanski ritmovi i udaraljke. Večernji program bit će dosta sadržajan, a uključuje koncert i afterparty.

Koncert Večeri s marimbom, koji počinje u 19 sati održat će Srđan Palačković i Nevena Đorđević iz Srbije, dok će od 21:30 na rasporedu biti VUK afterparty uz DJ Barilikuma. Svi posjetitelji tuluma pod zvjezdanim nebom imat će priliku uživati u križevačkom pivu i vinu iz vinarije Korenko.

Lokacija na kojoj će se odvijati program Večeri udaraljkaša i ove je godine atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci. U slučaju kiše koncerti sele u Koncertnu dvoranu Glazbene škole, no vrijeme bi trebalo biti naklonjeno izvođačima.

Organizatori Večeri udaraljkaša su Glazbena škola Alberta Štrige Križevci i križevačka udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelj Grad Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.