U sudaru auta i mopeda kod Križevaca ozlijeđen vozač mopeda, nije imao kacigu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega jedna s ozlijeđenom osobom.

Kako je navedeno u policijskom izvješću, jučer, 3. rujna, oko 19.20 sati, u Ivancu Križevačkom 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake. Vozač osobnog automobila dolaskom do raskrižja skrenuo je ulijevo te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela neregistriranog i neosiguranog mopeda, na kojemu nisu ugrađena svjetla, a kojim je upravljao 23-godišnji vozač koji na glavi nije imao zaštitnu kacigu u prednji dio osobnog automobila. Vozač mopeda pao je na prednji dio osobnog automobila, a potom na kolnik, a kretao je Ivancem Križevačkim u smjeru Glogovnice. U prometnoj nesreći vozač mopeda je ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Obojici vozača vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u krvi.
Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će dostavljena pismena nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog vršenja očevida od 20 do 24 sata za sav promet bila je zatvorena dionica županijske ceste broj ŽC-2089 između mjesta Ivanec Križevački i Glogovnice, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.