Objavljeno tko je u Križevcima dobio posao popisivača i kontrolora za popis stanovništva

Prvi puta nakon 2011. godine, u Hrvatskoj će se provesti popis stanovništva. Popis 2021. provodi se na dva načina:

  • od 13. do 26. rujna 2021., osobe se mogu popisati samostalno koristeći se popisnim upitnikom u elektroničkom obliku koji će biti dostupan kroz elektronički sustav e-Građani, istodobno popisujući kućanstvo i stan u kojem stanuju
  • od 27. rujna do 17. listopada 2021., popisivači popisuju s pomoću elektroničkih uređaja sve popisne jedinice koje se nisu samostalno popisale te obavljaju kontrolu podataka prikupljenih samostalnim popisivanjem (preuzimaju kontrolnu šifru od kućanstava koja su se popisala kroz sustav e-građani)
  • iznimno, ako se ustanovi da do 17. listopada 2021. nisu popisane sve popisne jedinice, razdoblje popisivanja može se produžiti do 29. listopada 2021.

Tim je povodom bio objavljen javni natječaj za poslove kontrolora i popisivača stanovništva, a Županijsko popisno povjerenstvo donijelo je odluku o tome tko će biti popisivači i kontrolori na području naše županije. Ukupno je imenovano 26 kontrolora i 210 popisivača, a njihov popis, kao i ispostava u kojoj će raditi, možete pogledati na sljedećoj poveznici.

>>> Lista kandidata imenovanih za posao popisivača i kontrolora Koprivničko-križevačke županije

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.