U organizaciji Vrtuljka održana tribina o ranoj intervenciji

U četvrtak je u organizaciji Centra za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji “VRTULJAK” Križevci održana tribina na temu “Rana intervencija – što znači za našu lokalnu zajednicu?” Riječ je o aktivnosti projekta “Centar stabilne podrške” u sklopu poziva “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1” financiranog 100% od strane EU. Korisnik projekta je Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID), a projektni partneri su Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica (COOR), V. osnovna škola Bjelovar i Centar za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji “VRTULJAK” iz Križevaca.

Tribinu je otvorila dopredsjednica Udruge “Vrtuljak” Ivona Hrg, dok je sam projekt predstavila Helena Strsoglavec, mag. rehab. educ. O svojim iskustvima u dugogodišnjem radu s djecom, na ovu temu se obratila i izvršna direktorica MURID-a, edukacijska rehabilitatorica i specijalistica rane intervencije Silvija Pucko.

Na tribini su bili i zamjenik župana Ratimir Ljubić, gradonačelnik Mario Rajn i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel .

Vezano

Komentari su zatvoreni.