Križevčanin Tomislav Srbljinović potpisao dvogodišnji ugovor za Slaven Belupo

Lijepe vijesti stižu nam iz svijeta nogometa. Mladi Križevčanin Tomislav Srbljinović potpisao je profesionalni ugovor za Slaven Belupo. Rođeni Križevčanin tako se nakon dvije godine provedene u drugoligašima Hrvatskom dragovoljcu i Dubravi, ponovno ‘vratio u svoje jato’.

Naime, srčani veznjak rođen 27.12.1999. bio je kapetan juniorske momčadi koprivničkog kluba, a od nove će sezone braniti boje seniora. Srbljinović je na raspolaganju novom treneru Deanu Klafuriću od samog starta priprema pa mu vremena za prilagodbu neće trebati.

“Ponovno sam tamo gdje želim biti. Jako sam sretan što sam se vratio tamo gdje sam napravio svoje prve ozbiljnije nogometne korake i sada imam čast biti dijelom prve momčadi. Hvala klubu na pruženoj prilici, a ja sada moram još više zapeti i opravdati povjerenje. Ovo je jedan veliki korak u mojoj karijeri i vjerujem da ćemo uz Božju pomoć i podršku naših navijača za koje očekujem da će se moći vratiti na tribine ostvarivati željene rezultate. Iza nas je nešto više od tri tjedna priprema. Radi se zaista naporno, ali tako i treba biti ako želimo biti pravi u prvenstvu. Atmosfera među igračima i stručnim stožerom je odlična i vjerujem da ćemo imati uspješnu sezonu”, rekao je Srbljinović za službenu stranicu Slavena.

Iako iz koprivničkog kluba nisu naveli duljinu trajanja ugovora, na popularnom Transfermarktu stoji kako je ugovor potpisan do ljeta 2023. godine, čime su iz kluba na najbolji način poručili Srbljinoviću da vjeruju u njegovu kvalitetu te da ozbiljno računaju na njega.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.