Jučer u križevačkom kraju čak tri prometne nesreće, u dvije vozači napustili mjesto događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom, a sve su se dogodile na križevačkom području.

30. lipnja oko 8.30 sati, u Križevcima 55-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes zagrebačke registarske oznake. Dolaskom da prijelaza ceste preko željezničke pruge nije se zaustavio za vrijeme dok su se davali svjetlosni i zvučni signal da će se uređaj za zatvaranje prometa početi spuštati te je vozilom udario u polubranik i slomio ga. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.  
 
Nešto više od tri sata kasnije, oko 11.45 sati, u Škrinjarima nepoznati vozač je nepoznatim vozilom uslijed nepropisnog kretanja vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i vozilom udario u bočnu stranu priključnog vozila bjelovarske registarske oznake koje je bilo prikopčano na teretno vozilo Volvo bjelovarske registarske oznake kojim je upravljao 39-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događa i policija za njim traga.
 
Za kraj crnog prometnog dana, oko 20.35 sati, u Križevcima na Trgu S. Strahimira Kranjčevića na parkiralištu nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u propisno parkirani osobni automobil Mazda križevačke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometu nesreću napustio je vozilom prometnu nesreću i policija za njim  traga.

Vezano

Komentari su zatvoreni.