Na Future Hubu polaznici učili o pisanju i provedbi Erasmus+ projekata

U sklopu projekta Future Hub Križevci održana je druga radionica socijalnih vještina, a na kojima su polaznici mogli naučiti nešto o pisanju projekata iz programa Erasmus+, kao i o provedbi projekata. Radionica je održana 16. travnja od 19 do 20:30 te 17. travnja od 13 do 16 sati.

Konkretno, sudionici su stekli znanje o strukturi i ciljevima Erasmus+ programa, vrstama aktivnosti te kako prijaviti i provesti uspješan projekt u sklopu programa. Pored toga, dobili su osnovne informacije o prijavnom obrascu i priliku da raspišu vlastitu projektnu ideju kroz pitanja u projektnom obrascu uz vodstvo i naputke voditeljice radionice. Pored toga, sudionici su naučili više o projektnom upravljanju Erasmus+ projekta, izradi programa aktivnosti, organizaciji logistike, načinima vrednovanja i evaluacije projekata i ishoda učenja nakon glavne aktivnosti, o širenju rezultata projekta i vidljivosti.

Nakon završne radionice, svim su polaznicima podijeljeni certifikati o uspješnom pohađanju radionice.

Voditeljica radionice bila je Marcela Velfl, pedagoginja i profesorica engleskog jezika koja već više od 5 godina radi u području neformalnog obrazovanja, cjeloživotnog učenja, osobnog i profesionalnog razvoja. Od 2014. sudjeluje u nacionalnim i međunarodnim projektima mobilnosti pojedinaca (uglavnom Erasmus+ programa) u svrhu učenja kao sudionica, dio tima, kao voditeljica treninga i edukacija te projektna suradnica u dizajniranju projekata s fokusom na inovativne metode rada s djecom, mladima i odraslima.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.