Turističkim vlakom povratno od Zagreba do Križevaca za samo 25 kuna

Povoljno iz Zagreba u Križevce? Sutra je i to moguće jer HŽ ima akciju povratne karte na relaciji Zagreb – Križevci po cijeni od svega 25 kuna, umjesto 64,20 kuna koliko inače iznosi povratna karta. Radi se o turističkom vlaku koji sa zagrebačkog glavnog kolodvora polazi u 9:45, a u naš grad stiže u 10:38. Povratak iz Križevaca je u 17:10, a dolazak u Zagreb planiran je u 18:06.

Po dolasku turističkog vlaka u Križevce u organizaciji Grada Križevaca putnike očekuju besplatni obilasci grada, uz stručno vodstvo i kostimirane izvođače, tijekom kojih će otkriti znamenite lokacije u gradu, povijesne događaje koji su obilježili grad i okolicu, tajanstvene priče o nesretnim ljubavima, „posljednjoj vještici“ Križevčanki Magdi Lugomer Herucini i ostalim nepoznatim i poznatim junacima ovoga grada.  

Po dolasku vlaka u Križevce putnici će imati mogućnost organiziranim autobusima prevesti se do centra grada, zatim oko sat vremena uživati u okusima i mirisima sajma „Zdravo Križevci“ na kojemu će biti predstavljeni domaći i zdravi proizvode lokalnih OPG-ova u sklopu manifestacije „Sportski viend“. Nakon toga, u 11.30 sati kreće vođena tura gradom.

Posjet Križevcima ujedno je i idealna prilika za jedinstven doživljaj motoutrke „Nagrada Križevaca“ koja se vozi ulicama grada. Križevački motociklistički spektakl sa stazom „Gornji grad“ svaku godinu privlači sve veći broj natjecatelja i posjetitelja. Motoutrke počinju u 14.00 sati.

Vezano

Komentari su zatvoreni.