Grad razvija održivi prometni sustav, moli građane za pomoć u definiranju zajedničke vizije

U svrhu izrade Plana održive urbane mobilnosti Grada Križevaca – SUMP Križevci, a s ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja Vaših postojećih i budućih potreba za mobilnošću, Grad Križevci provodi anonimno online ispitivanje stava javnosti.

Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Grada Križevaca, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:
• osnovne i statističke informacije
• sredstva mobilnosti
• informacije o putovanjima
• promjena navika putovanja
• stavovi i motivacije

Navedena tematska područja, odnose se na dosadašnje navike i stavove građana, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.

“Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i podržite definiranje zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Grada Križevaca i pomozite nam poboljšati prometni sustav Grada”, poručili su ovom prilikom iz Grada.

Online upitnik je moguće ispuniti do 20. lipnja 2021. g., a dostupan je ovdje. Odgovori će biti korišteni isključivo u znanstveno-istraživačke svrhe, a identitet anketiranih građana ostaje očuvan sukladno odredbi GDPR-a.

U svezi potencijalnih pitanja ili dodatnih objašnjenja, možete se obratiti Gradu putem elektronske pošte info@krizevci.hr.

Vezano

Komentari su zatvoreni.