Policija moli građane da im dojave lokacije na kojima će testirati vozače na drogu i aklohol

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise odnosno smanjenja događanja prometnih nesreća koje su izazvali vozači pod utjecajem alkohola i stradavanja osoba u istima, Policijska uprava koprivničko-križevačka, zajedno s ostalim policijskim upravama u Republici Hrvatskoj, ali i u suradnji s ROADPOL-om (Mrežom prometne policije zemalja Europske unije), od 16. do 22. lipnja 2021. godine provodit će pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.

U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati u subotu 19. lipnja do 7 sati u nedjelju 20. lipnja 2021. godine provoditi će se 24-satna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga. Stoga su iz Policijske uprave koprivničko – križevačke pozvali građane da se uključe u provedbu akcije na način da in predlože lokacije za vršenje nadzora vozača radi utvrđivanja upravljaju li vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga.

Svi zainteresirani građani mole se da do 12. lipnja 2021. godine putem e-pošte Policijske uprave koprivničko-križevačke ( koprivnicko-krizevacka@policija.hr ) ili na drugi način, dostave prijedloge za mjesta koja predlažu kao lokacije za vršenje nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.

Vezano

Komentari su zatvoreni.