Križevci su odlučili: Mario Rajn premoćno osvojio novi mandat

Mario Rajn i sljedeće četiri godine bit će na čelu Križevaca, odlučili su birači.

Nakon 51 obrađenog biračkog mjesta, Mario Rajn osvojio je 4.942 glasa, dok je Mato Devčić tek na 1.721 osvojenih glasa. Ukupno ako gledamo postotke, Rajn je osvojio ukupno 74.1 posto, dok je Devčiću pripalo tek 25.9 posto glasova birača.

Tako će Mario Rajn ući i u drugi gradonačelnički mandat, u oba navrata nakon uvjerljive pobjede u drugom krugu. Nakon Branka Hrga 2017. godine, ove je godine poraz potpisao Mato Devčić.

Rajn je zahvalio svima koji su mu dali glas, ali i svim protukandidatima, iako su neki, kaže, išli ispod pojasa. Ponovio je da je njegova kampanja bila u potpunosti usmjerena na razvoj Križevaca, na afirmaciju križevačkih vrijednosti i tradicije i što je najvažnije – na stanovnike Križevaca. Zaključio je da nakon ove kampanje svakome može pogledati u oči.

Nema mjesta nikakvom trijumfalizmu, već od sutra idemo raditi na dobrobit Križevčanki i Križevčana. Ova pobjeda motivira me da još jače pojačamo rad za opće dobro, za djecu, mlade, obitelji, umirovljenike i poduzetnike. Križevci su se na ovim izborima pokazali u najljepšem svjetlu, to su Križevci koje ćemo zajedno graditi za budućnost“, poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.