(FOTO) U Križevcima otvoren park s čak 13 trampolina

Najmlađi Križevčani od jučer mogu uživati u igri u Trampolin parku koji se nalazi u Ulici Drage Grdenića. Riječ je o lokaciji u kojoj gravitira velik broj djece jer je smještena pored višestambenih zgrada i o sadržaju kakvog do sada nije bio na području Križevaca.

Povodom otvorenja, Trampolin park obišli su gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović te pozdravili okupljenu djecu i roditelje koji su istaknuli kako je ovo bila odlična ideja i da je trebao ovakav sadržaj za djecu.

Gradonačelnik Rajn tom je prilikom naglasio: „Kao grad prijatelj djece, u zadnje četiri godine obnavljali smo dječja igrališta i pokrenuli nova, poput igrališta na Strossmayerovom trgu i Skate parka, a sada smo otvorili i Trampolin park. Križevačka djeca danas stvarno imaju razloga za posjećivati dječja igrališta jer se za svakog nađe sadržaj po želji. Upravo je to poanta dječjih igrališta da se djeca druže na otvorenom. Drago mi je vidjeti da se već sada okuplja velik broj djece ovdje što pokazuje da je Trampolin park pun pogodak.“

Ukupno je postavljeno 13 trampolina, pet većih i osam manjih, a riječ je o trampolinima najboljih europskih materijala, konstruiranih za intenzivnu upotrebu, koji su u ravnini s okolnim tlom i tako još više pristupačni korisnicima i maksimalno sigurni za skakače. Iz Grada pozivaki djecu i roditelje da dođu i isprobaju trampoline, ali da se pri tome pridržavaju uputa o korištenju koja se nalaze na ulazu u trampolin.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.