Digitalizacijom do transformacije Križevaca

Nakon dvije uspješno odrađene radionice, o komunikacijskim vještinama i o provedbi Erasmus + projekata, Future Hub Križevci za idući tjedan organizira novu pod nazivom “Kako digitalizacija može transformirati Križevce”. Donosi li digitalizacija nova radna mjesta i kako može utjecati na razvoj i napredak jednog grada, na dvodnevnoj radionici će govoriti voditelj Odjela za tehnološki razvoj i IT pri Hrvatskoj gospodarskoj komori Emil Perić.

Kao i na prethodne dvije radionice, sudjelovati mogu srednjoškolci, studenti i zainteresirani građani koji svoje prijave trebaju poslati na adresu futurehub@udruga-point.hr. Radionica će se održati u učionici Pučkog otvorenog učilišta u petak i subotu 28. i 29. svibnja, a svi polaznici dobit će certifikate.

Do kraja mjeseca redovito se održavaju i drugi programi na Future Hubu – radionice “Uvod u astronomiju” i “Škola robotike i programiranja Arduina” za osnovnoškolce, tečaj “Osnove računalnih mreža i programiranje chatbotova” za srednjoškolce i studente te filozofske rasprave “U potrazi za smislom znanosti” i znanstveno-popularno predavanje za širu javnost. Sve informacije o programu i termini održavanja dostupni su na stranici projekta Future Hub Križevci.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“. Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.