Donosimo liste kandidata za županijsku skupštinu, pregršt Križevčana u lovu na jedno od 37 mjesta

Lokalni izbori čiji se prvi krug održava u nedjelju, osim bitaka za gradove i općine, donose nam odgovor i na pitanje tko će voditi Koprivničko-križevačku županiju. Pet je kandidata, a među njima je i Darko Koren koji kreće u pohod na novi mandat. Koren je kandidat Mreže i HDZ-a, a konkurenciju mu čine Mladen Kešer (SDP), Mirjana Hanžeković (Domovinski pokret), Željko Lacković (Nezavisni) i Zdravko Matotan (Kandidat grupe birača).

Pored toga, borba će trajati i za 37 mjesta u županijskoj skupštini. Tu imamo čak devet pravovaljanih kandidacijskih lista, od čega su dvije nestranačke. Kao nezavisna lista navedena je ona križevačkog gradonačelnika Marija Rajna, koji je okupio čak 37 imena s križevačkog kraja na svojoj listi, dok je na drugoj nestranačkoj listi, onoj Željka Lackovića, svega pet imena iz Križevaca i okolice.

U nastavku donosimo poveznice na popis svih kandidacijskih lista.

  1. DOMOVINSKI POKRET-DP
  2. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA – HDZ
  3. HRVATSKA SELJAČKA STRANKA- HSS
  4. HRVATSKA SELJAČKA STRANKA-STJEPAN RADIĆ-HSS-SR, AUTOHTONA-HRVATSKA STRANKA PRAVA-A-HSP, HRVATSKA STRANKA REDA- HSR, HRVATSKA STRANKA SVIH ČAKAVACA KAJKAVACA I ŠTOKAVACA- HSSČKŠ
  5. MOST
  6. MREŽA NEZAVISNIH LISTA-MREŽA, HRVATSKA STRANKA UMIROVLJENIKA-HSU, HRVATSKA NARODNA STRANKA-LIBERALNI DEMOKRATI-HNS
  7. NEZAVISNI
  8. KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA
  9. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE-SDP, HRVATSKA SOCIJALNO-LIBERALNA STRANKA – HSLS, GRAĐANSKO-LIBERALNI SAVEZ – GLAS
Vezano
1 komentar
  1. Ivo piše:

    Neka mreža lovi ribe u vodi, ako i to zna i nek se odmota od umreženog HDZ-a koji vodi interesna skupina i nesposobni ŽO HDZ-a kpji bezpogovorno podržava prodavanje magle Sobote, na njegovu žalost nije uspio u svom naumu na čelo Podravske uvalit svog Matkulina.

Komentari su zatvoreni.