Maslačak misli zeleno: Uređeni park i igralište

U sklopu projekta „Maslačak misli zeleno“ Udruga „Maslačak“ Križevci uredila je park na zelenoj površini preko puta svoje kućice u Gundulićevoj ulici. U parku su posađene različite vrste grmlja, drveća i cvijeća, a istovremeno je Grad Križevci financirao izgradnju pristupne staze i nabavku ljuljačke za osobe s invaliditetom te je tako cijeli taj prostor uređen na zadovoljstvo članica i članova Udruge.

Povodom završetka radova, članice i članovi Udruge „Maslačak“ u pratnji predsjednice Tamare Premuš te gradonačelnik Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško obišli su ovaj tjedan novouređeni park, a članica Dajana ujedno se isprobala ljuljačku. Svi su istaknuli zadovoljstvo što se uredila do tada neiskorištena zelena površina i pretvorila u zeleno edukativno-rehabilitacijsko mjesto na kojem će djeca i mladi s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama provoditi vrijeme, rasti i razvijati se.

Projekt „Maslačak misli zeleno“ odobren je za sufinanciranje od strane tvrtke INA – Industrija nafte d.d. putem natječaja „Zeleni pojas“. Nositelj projekta je Udruga „Maslačak“, a proveden je u partnerstvu s Gradom Križevcima te u suradnji sa Srednjom gospodarskom školom. Povodom uspješne suradnje, predsjednica Udruge Tamara Premuš uručila je gradonačelniku Rajnu zahvalnicu za doprinos u realizaciji projekta „Maslačak misli zeleno“.

Vezano

Komentari su zatvoreni.