Na SDP-ovoj listi devet žena i deset muškaraca

Kandidat za gradonačelnika Križevaca Marko Katanović predstavio je danas, na 769. rođendan Križevaca, svakog od 19 kandidata koji će se s liste SDP-a na izborima 16. svibnja natjecati za ulazak u Gradsko vijeće. Lista je, kaže, spoj ideja, energije, entuzijazma i iskustva, na njoj je devet žena i deset muškaraca, a uz 11 članova SDP-a osam je nestranačkih osoba. Nositelj je Katanović, na drugom mjestu je kandidatkinja za njegovu zamjenicu Valerija Golubić, slijede Mateja Vrbek, Dejan Pernjak, Jelka Vukobratović, Robert Prožek i još 13 osoba s područja grada i iz okolnih sela.

Katanović je, odgovarajući na novinarsko pitanje, demantirao informacije plasirane ovih dana da će, ako podrži neke druge kandidate, postati direktor Komunalnog poduzeća.

To sam čuo u dva navrata od jednog medija, konkretno gostujući u radijskoj emisiji u koju sam pozvan da se predstavim kao kandidat za gradonačelnika. Nema nikakve istine u tome! Pojedini kandidati vide da dobro stojimo pa žele diskreditirati mene i cijelu našu kampanju“, poručio je Katanović i dodao da se ne natječe za direktora Komunalnog poduzeća, već za gradonačelnika Križevaca.

Cilj nam je ulazak u drugi krug i osvajanje šest mandata u Gradskom vijeću“, zaključio je.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.