Prijavite se na besplatnu radionicu o pisanju i provedbi Erasmus+ projekata

Na Future Hubu nas krajem tjedna očekuje vrlo zanimljiva dvodnevna radionica, druga po redu iz ciklusa radionica socijalnih vještina koje se održavaju u sklopu projekta. Ovaj puta polaznici će moći naučiti kako napisati i provesti Erasmus+ projekt. Radionica se održava u učionici Pučkog otvorenog učilišta u petak, 16. travnja od 19 sati te u subotu, 17. travnja od 11 sati. Oba dana radionice će trajati tri školska sata.

Prijava je obavezna na mail adresu futurehub@udruga-point.hr.

Sudionici će naučiti više o Erasmus+ programu i prilikama za mobilnost i učenje, o njegovoj strukturi, ciljevima, vrstama aktivnosti te kako prijaviti i provesti uspješan projekt u sklopu programa. Pored toga, dobit će osnovne informacije o prijavnom obrascu i priliku da raspišu vlastitu projektnu ideju kroz pitanja u projektnom obrascu uz vodstvo i naputke voditeljice radionice. Sudionici će naučiti više o projektnom upravljanju Erasmus+ projekta, izradi programa aktivnosti, organizaciji logistike, načinima vrednovanja i evaluacije projekata i ishoda učenja nakon glavne aktivnosti, o širenju rezultata projekta i vidljivosti. Na koncu, polaznici radionice imat će priliku naučiti nešto o planiranju budžeta i prihvatljivim troškovima u projektu te će naučiti praktične savjete o pisanju i provedbi projekta te o fazi izvještavanja nakon projekta.

O voditeljici radionice

Marcela Velfl pedagoginja je i profesorica engleskog jezika koja već više od 5 godina radi u području neformalnog obrazovanja, cjeloživotnog učenja, osobnog i profesionalnog razvoja. Od 2014. sudjeluje u nacionalnim i međunarodnim projektima mobilnosti pojedinaca (uglavnom Erasmus+ programa) u svrhu učenja kao sudionica, dio tima, kao voditeljica treninga i edukacija te projektna suradnica u dizajniranju projekata s fokusom na inovativne metode rada s djecom, mladima i odraslima. Suradnica je na brojnim projektima u različitim međunarodnim timovima, autorica priručnika i kurikuluma te radi na razvoju novih projekata, metoda i pristupa u radu s ljudima s ciljem povezivanja, uključivanja pojedinaca u društvo, preuzimanja inicijative, osobnog i profesionalnog razvoja te aktivnog sudjelovanja u vlastitom i društvenom životu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.