(FOTO) Nakon 30 godina čekanja počela završna faza obnove atletske staze

30 godina Križevčanke i Križevčani, kako atletičari, tako i rekreativci, čekaju na prijeko potrebnu obnovu atletske staze. Naši su atletičari to svojim rezultatima davno zaslužili, no osim brojnih obećanja dosad nisu dobili previše. Sada su radovi na završnoj fazi rekonstrukcije konačno krenuli i uskoro će jedna od perjanica križevačkog sporta dobiti uvjete za trening kakve zaslužuje.

Završna faza obuhvaća postavljanje sloja asfalta, što je trenutno u tijeku, dok će nakon toga stići i tartan, nakon čega će staza biti spremna za sve željne trčanja i kvalitetne rekreacije.

“Nakon 30 godina čekanja, naši sportaši i rekreativci dobit će adekvatnu atletsku stazu kakvu zaslužuju. Posebno zahvaljujem križevačkim atletičarkama i atletičarima, te prvenstveno treneru Dragi Palčiću na strpljenju jer su godinama čekali tartan. Iako su radovi krenuli prošle godine, hladno zimsko vrijeme nije bilo pogodno za postavljanje sintetičke podloge, no dočekali smo lijepo vrijeme i radovi bi trebali biti gotovi kroz dva tjedna,” istaknuo je ovim povodom Mario Rajn.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.