Održan radni sastanak vezan uz realizaciju projekta Aglomeracija Križevci

Jučer je u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima održan sastanak svih dionika u projektu Aglomeracija Križevci. S obzirom na to da je riječ o najvećem infrastrukturnom projektu u Križevcima kojim će se u velikom dijelu križevačkih naselja izgraditi i rekonstruirati sustav vodoopskrbe i odvodnje te izgraditi uređaj za pročišćavanje otpadnih voda Križevci, ovakvi će se radni sastanci održavati redovito kako bi se osiguralo nesmetana provedba projekta i po potrebi, odmah uklonile eventualne poteškoće u realizaciji.

Na sastanku je bio prisutan zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić koji je između ostalog naglasio važnost održavanja ovakvih sastanaka i koordiniranog djelovanja svih strana posebno obzirom na fazu u kojoj se projekt nalazi, a to je pred odlukom izbora izvođača građevinskih radova. Zamjenik generalnog direktora istaknuo je kako ovako veliki projekt znači i brojne izazove koji se zajedničkom suradnjom mogu riješiti i prevladati.

U ime Grada Križevaca obratio se zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević zahvalivši na suradnji Hrvatskim vodama i zamjeniku direktora, kako po pitanju projekta Aglomeracije, tako i po pitanju rješavanja vodoopskrbe naselja Apatovec. Naglasio je kako se nada kvalitetnom i uspješnom završetku ovog projekta prvenstveno na zadovoljstvo stanovnika Grada Križevaca, svi okolnih naselja koji spadaju u prsten Aglomeracije. Zamjenik je dodao i kako se gradska administracija, kao i do sada, stavlja na raspolaganje za suradnju i provođenje bilo kakvih aktivnosti koje Grad može odraditi po pitanju realizacije projekta.

Direktorica Vodnih usluga d.o.o. Helena Kralj Brlek, iznijela je tehnički aspekt projekta i upoznala sve sa do sada učinjenim kao i koracima koji slijede.

Vezano

Komentari su zatvoreni.