Stiglo prijeko potrebno osvježenje u KK Radnik: Nervo predsjednik, Maslić tajnik, Matoić pojačao trenerski kadar

Košarkaški klub Radnik iz Križevaca proteklih je tjedana prolazio kroz razdoblje u kojem su učinjeni brojni koraci ka ponovnom dizanju kluba na ozbiljniju razinu. Nakon 26 godina, Josip Šikić više nije predsjednik kluba, a na toj će ga funkciji zamijeniti Dominik Nervo.

Logičan je to odabir jer je Nervo jedan od stožernih igrača seniorske momčadi, a ujedno je i zaposlenih tvrtke Radnik d.d. te će biti snažna spona između glavnog sponzora i samog kluba, napominju iz KK Radnik.

Mjesto sportskog tajnika kluba preuzet će još jedan istinski košarkaški entuzijast – Tomislav Maslić. On je također stožerni igrač seniorske momčadi, a svojim bogatim iskustvom, posebno iz najvišeg ranga hrvatske klupske košarke, svakako ima snažne reference za preuzimanje jedne od vodećih operativnih funkcija u klubu.

Pored njih, još će jedan od nositelja igre seniorske momčadi biti snažnije involviran u rad kluba. Naime, omladinski pogon svojim će trenerskim znanjem pojačati Tomislav Matoić, prekaljeni playmaker koji također ima značajno prgoligaško iskustvo. Matoić će do kraja sezone preuzeti kadetsku i juniorsku postavu, gdje će zamijeniti Igora Lukšu, koji je također napustio klub.

“Primarni ciljevi su nam popularizacija košarke i animiranje novih članova kluba u svim dobnim kategorijama. Zahvaljujemo se svima na povjerenju i vidimo se uskoro na košarkaškom terenu”, poruka je novih snaga u operativnom djelovanju kluba.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.