Do daljnjeg prestaje prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština

Članovi križevačkog Stožera civilne zaštite predvođeni načelnikom Marijem Martinčevićem i Dora Vrhovec iz Gradskog društva Crvenog križa Križevci obišli su danas, na poziv načelnice Klementine Karanović, Općinu Majur koja je u utorak snažno pogođena potresom. Mještanima su uručene deke, cerade, grijalice i veće količine pitke vode koje su prikupljene u Križevcima. U Majur je stigla i kamp kućica koju su postavili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Križevci i u nju je odmah smještena jedna obitelj.

Načelnica općine Majur zamolila je da im se ne nosi više ništa od hrane i higijenskih potrepština.

“Trenutačno smo zatrpani šleperima s hranom koje imamo za sljedećih godinu dana”, rekla je Karanović. Tamo je sada potreban građevinski materijal i nužna je pomoć onih koji imaju iskustva u građenju. Svi koji žele donirati građevinski materijal mogu nazvati broj 048 681-555 i prijaviti što mogu donirati.

Križevački Stožer civilne zaštite apeliram na građane Križevaca da više ne prikupljaju prehrambene pakete i higijenske potrepštine jer u ovom trenutku to nije potrebno, a oni koji žele mogu uplatiti financijska sredstva za pomoć u obnovi kuća:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Model: HR 00
Poziv na broj: 770
Svrha: Za žrtve potresa u Hrvatskoj

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.