Lančani sudar u Križevcima, policija detaljno objavila kako je do njega došlo

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko- križevačke zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, a spomenuta se nesreća dogodila upravo u našem kraju.

Kako stoji u policijskom priopćenju, jučer, 19. prosinca, oko 15 sati, u Križevcima u Kalničkoj ulici 37 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake u smjeru Ulice Franje Markovića. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešla na lijevu prometnu traku koja je namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera i udarila u skup vozila – traktor Fendt i cisterna križevačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24 – godišnji vozač.

Nakon udara traktor je sletio van kolnika u putni jarak, dok se Hyundai nastavio okretati na kolniku te udario u osobni automobil BMW križevačke registarske oznake kojim je upravljao 20 – godišnji vozač u smjeru Ulice Franje Markovića, a koji je nakon udara sletio van kolnika u putni jarak.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 39 – godišnja putnica iz osobnog automobila Hyundai, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će se protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću podnijeti odgovarajuća pismena.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.