Hrvatska pobijedila Srbiju, sjajna partija Larisse Kalaus

U utakmici 3. kola grupne faze Hrvatska je pobijedila Srbiju 25:24 te će u drugi krug prenijeti maksimalna četiri boda. Time su prvi krug naše reprezentativke završile savršenim učinkom od tri pobjede iz jednako toliko utakmica, što nitko uoči prvenstva nije očekivao.

Larissa Kalaus bila je treći strijelac Hrvatske zabivši četiri gola uz stopostotan šut iz igre. Nažalost, na terenu je provela tek 25 minuta, no prvenstveno jer je imala problema s isključenjima te je u samoj završnici utakmice zbog trećeg isključenja dobila crveni karton.

Utakmica je bila dramatična od prvog do posljednjeg trenutka, ekipe su se nekoliko puta smjenjivale u vodstvu, ali na koncu je pobjedu odnijela Hrvatska koja je nešto rasterećenija ušla u dramatičnu završnicu jer je već imala osiguran plasman u drugi krug.

Najefikasnije u redovima Hrvatske bile su Dora Krsnik sa 6 golova, Ćamila Mičijević s 5 golova te Larissa Kalaus s 4 gola. Druga Križevčanka u reprezentaciji, Dora Kalaus, upisala je prvi nastup na prvenstvu, ali nije postigla pogodak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.