Radnik Križevci do pobjede u 100. minuti, polusezonu završavaju na sjajnom 2. mjestu

(foto: NK Radnik Križevci Facebook)
(foto: NK Radnik Križevci Facebook)

Kakav završetak jesenskog dijela sezone u 3. HNL Sjever. Nogometaši Radnika iz Križevaca nevjerojatno dramatičnom pobjedom stigli su do nova tri boda čime će zimsku pauzu dočekati na izvrsnom 2. mjestu prvenstvene ljestvice.

U jučerašnjem su dvoboju s 2:1 slavili protiv Rudara iz Murskog Središća. Poveli su Križevčani u 30. minuti pogotkom Tomislava Borovčaka i to je bio rezultat kojim se otišlo na poluvrijeme. No, nedugo nakon povratka na travnjak, gosti izjednačuju preko poznatog imena 1. HNL i bivšeg igrača Dinama – Filipa Škvorca. Prava drama uslijedila je u sudačkoj nadoknadi. Radnik je imao kazneni udarac, potrajalo je dok se nije izveo, tako da je tek u desetoj minudi nadoknade, odnosno 100. minuti utakmice za pobjedu zabio Matija Dimović.

Ovom pobjedom Radnik na zasluženi predah odlazi s drugog mjesta. Ukupno su osvojili 28 bodova, jednako kao i vodeća Mladost iz Ždralova, no oni imaju i utakmicu manje. Za polovicu klubova ovo je bilo posljednje kolo, no i nakon što se odigraju preostale utakmice koje su ranije bile odgođene, Radnik će ostati siguran na drugoj poziciji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.