Rajn kreće s online sastancima, zatražiti ih možete na dva načina

Gradonačelnik Mario Rajn do sada je utorkom održavao sastanke s građanima, no pojavom bolesti COVID-19 i radi smanjenja socijalnih kontakata kako bi se izbjeglo širenje zaraze, bio je primoran prestati s održavanjem sastanaka.

Ipak, kako bi ostao dostupan svojim građanima, Rajn kreće s online sastancima putem Vibera, za kojeg se procjenjuje da ga koristi velika većina građana. Kako bi gradonačelnik s građanima uspostavio video poziv, potrebno je napraviti jednu od sljedeće dvije stvari: dostaviti vaš broj mobitela na e-mail ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili pozivom na 048/681-002, nakon čega ćete biti obavijestiti kada možete očekivati gradonačelnikov poziv.

Ukoliko građani ne mogu na ovaj način razgovarati s gradonačelnikom, odnosno ne posjeduju pametni mobitel, tada mogu ostaviti broj telefona ili mobitela putem e-maila ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili pozivom na 048/681-002 pa će ih gradonačelnik nazvati po dogovoru.

Bolest COVID-19 natjerala nas je da posao obavljamo na drugačiji način. Kao gradonačelnik ovog grada moram biti dostupan svojim građanima, a s obzirom da nije preporučljivo da to radim na dosadašnji način sastancima u mom uredu, uvodimo opciju video poziva ili pak samo poziva,“ istaknuo je Mario Rajn.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.