Najsjajnija domaća glazbena zvijezda nastupila u Hrvatskom domu

U sklopu 16. Culture Shock Festivala održan je koncert hvaljenog i višestruko nagrađivanog domaćeg kantautora J.R. Augusta uz klavir i saksofon u pratnji zbora.

U raskošnom ambijentu novouređene dvorane Hrvatskoga doma kojoj se i sam glazbenik divio, J.R. August sjajnim je nastupom potvrdio zašto je upravo on glazbenik kojeg se ove godine u Hrvatskoj najviše sluša te o kojem se tako često piše i govori.

Ispred, nažalost, samo onoliko posjetitelja koliko su epidemiološke mjere dopuštale, cijeli ansambl na čelu s trostrukim dobitnikom Porina izveo je najveće uspješnice s njegova nagrađivanog prošlogodišnjeg albuma Dangerous Waters, kao i nešto starije pjesme koje su ove godine objedinjene na EP kolekciji Murky Waters. Publika je imala prilike čuti i neke nove, još neobjavljene pjesme J.R. Augusta.

U 90 minuta vrhunske izvedbe, atmosfera je djelovala gotovo svečano uz križevačku publiku koja je bila koncentrirana jednako kao i svi izvođači na sceni, pažljivo prateći svaki ton i stih, potvrdivši time da su i u ovim zahtjevnim vremenima uvjetovanim pandemijom koronavirusa, Križevčani itekako željni kvalitetne koncertne glazbe i kulturno-umjetničkih programa.

Nakon koncerta, uz poštivanje epidemioloških mjera, J.R. August družio se s posjetiteljima te rado potpisivao svoja diskografska izdanja.

Za kraj dodajmo kako će ovog tjedna festival završiti, a detaljan program dostupan je na službenoj stranici Culture Shocka, kao i društvenim mrežama festivala i udruge P.O.I.N.T., organizatora festivala.


Organizator festivala je Udruga P.O.I.N.T., a pokrovitelji su Grad Križevci i Ministarstvo kulture.

Vezano

Komentari su zatvoreni.