U subotu Zelena čistka – World Cleanup Day, priključite se ovoj vrijednoj akciji

Grad Križevci i ove se godine u suradnji s Komunalnim poduzećem priključuje akciji „Zelena čistka – World Cleanup Day“.

Zelena čistka je zajednička akcija čišćenja otpada koja se u Republici Hrvatskoj održava već devetu godinu. Čišćenjem vlastitog kutka okoliša, zajedničkim snagama, budi se svijest o utjecaju čovjeka na okoliš te važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planeta Zemlje, koji je naše zajedničko dobro. U ovoj globalnoj akciji sudjeluju milijuni ljudi u 150 zemalja. „Zeleni val“ čišćenja započinje na Novom Zelandu i završava 36 sati kasnije na Havajima. Djelatnici Gradske uprave Križevci i Komunalnog poduzeća u akciji sudjeluju treću godinu zaredom.

Ove godine okupljanje je kod kapelice sv. Vurija gdje akcija počinje u 9 sati, a traje do 14 sati. Pozivamo sve da nam se pridruže! Ponesite svoje rukavice i pripazite na obuću i odjeću kako biste se mogli nesmetano kretati šumom. Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci osigurat će vreće za otpad te rukavice za one koji ih nemaju. Lokaciju možete pogledati u galeriji.

Sve informacije dostupne su putem e-maila jelena.jakara@krizevci.hr ili na broj telefona 048/628-932. Kako bismo poduzeli potrebne epidemiološke mjere, molimo da svoj dolazak najavite na navedene kontakte.

Vezano

Komentari su zatvoreni.