23. Obrtnički i gospodarski sajam mijenja lokaciju održavanja zbog poštivanja epidemioloških mjera

U Maloj vijećnici Gradske uprave Križevci održana je prva sjednica Organizacijskog odbora 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Sjednicom je predsjedavao župan Darko Koren, predsjednik Organizacijskog odbora. Tema sjednice bio je dogovor oko organizacije 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, tradicionalne gospodarske manifestacije u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i partnera na kojoj svake godine izlaže velik broja izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Župan Darko Koren istaknuo je kako je sajam potrebno održati na način da se poštuju epidemiološke mjere i upute te kako će uzimajući u obzir važnost i tradiciju Obrtničkog i gospodarskog sajma za županiju, biti organiziran kao sajam prodajnog karaktera na otvorenom u kućicama i na štandovima u Križevcima 13. i 14. studenog na Strossmayerovom trgu. Gradonačelnik Mario Rajn naglasio je kako će Grad Križevci pružiti svu potrebnu podršku u organizaciji Sajma.

Na sjednici je predloženo da se osim u Križevcima, i u Đurđevcu i Koprivnici održi sajam ukoliko bude interesa izlagača te će Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije na čelu s tajnikom Božom Baraćem, ujedno i direktorom Sajma, provesti anketu i provjeriti interes obrtnika za sudjelovanje. Sukladno odazivu, donijet će se konačna odluka o održavanju Sajma uzimajući u obzir epidemiološko stanje na području županije.

Sjednici su uz župana Darka Korena, gradonačelnika Maria Rajna, tajnika Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije prisustvovali direktor HGK Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj, pročelnici resornih županijskih upravnih tijela, pročelnik za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Grada Križevaca Ivan Biškup, predstavnici Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice grada Križevaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.