Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala godišnju skupštinu

Udruga Matice umirovljenika i starijih osoba Križevci održala je svoju godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su predstavljene mnogobrojne aktivnosti članova u prošloj godini te plan rada za ovu godinu.

Skupštinu je otvorila predsjednica Udruge Katica Vojta predstavivši Izvješće o radu udruge za prošlu godinu i pritom istaknula aktivan rad članova u klubu Dnevni boravak, sekciji Treća životna dob, djelovanjem mješovitog pjevačkog zbora, organiziranjem druženja, predavanja za umirovljenike o raznim temama, odlascima na izlete, posjete kazalištu i sportskim natjecanjima. U svom radu surađivali su i s drugim srodnim udrugama, Maticom umirovljenika Hrvatske te Gradom Križevcima i Koprivničko – križevačkom županijom kojima je zahvalila na dodijeljenim sredstvima za programe udruge.

Na skupštini su članovi udruge usvojili izvješće o radu u 2019. godinu, financijsko izvješće za prošlu i financijski plan za ovu godinu te program rada za ovu godinu u kojem su navedene brojne aktivnosti i programi, no zbog posebnih okolnosti uslijed pandemije, neće svi biti realizirani.

Čestitke na provedenim aktivnostima u ime Grada Križevaca uputio je Sandro Novosel, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam istaknuvši dobru suradnju Grada i ove udruge. Posebno je naglasio kako je udruga važan partner gradskoj upravi te vjeruje kako to pokazuje i podrška radu udruge, a sve u cilju poboljšanja kvalitete života naših starijih sugrađana.

Prigodnim riječima obratili su se i Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije te Željko Pintar, predsjednik Županijske skupštine i Savjeta za umirovljenike i osobe starije životne dobi Koprivničko-križevačke županije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.