Počela obnova još tri ulice u Križevcima, donosimo cijene i rok završetka

Aktualna gradska vlast definitivno će ostati upamćena po tome što je, konačno, pokrenula s mrtve točke temeljitu rekonstrukciju brojnih dotrajalih ulica u gradskom središtu, ali i na rubnim dijelovima grada.

Nakon što je dosad odrađena rekonstrukcija ulice Augusta Šenoe, Frankopanske te Kiepachove ulice, započela je obnova Renarićeve, Sermagijeve i Zvonimirove ulice.

“Korak po korak i naš će grad dobiti uređenije i ljepše ulice, kao i mnoge druge sadržaje, na radost svih nas Križevčana”, prokomentirao je Mario Rajn početak novih radova na području Križevaca, a mi smo gradonačelniku poslali upit o cijeni rekonstrukcije spomenutih ulica, ali i roku završetka radova.

Što se Renarićeve ulice tiče, rok za dovršetak radova je do 30. rujna 2020. Cijena radova je 1.057.000 kuna sa PDV- om za cestu, odnosno dodatnih 689.355 kuna za odvodnju.

Radovi na rekonstrukciji Sermagijeve i Zvonimirove ulice (susjedne ulice između Frankopanske i Zakmardijeve) bit će malo kompleksniji i dugotrajniji jer uključuju nogostup i rasvjetu, što će zajedno s cestom iznositi 1.612.000 kuna sa PDV- om. Tome treba dodati još oko 540 tisuća kuna za odvodnju. Također, radit će se i rekonstrukcija vodovoda što će koštati oko 200.000 kuna i rekonstrukcija vodovodne mreže koja izuzkuje dodatnih 198.535 kuna. Rok za dovršetak svih radova u ove dvije ulice postavljen je na 1. prosinca ove godine.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.