Moto utrka „Nagrada Križevaca 2020.“ održat će se i ove godine

U prostoru Auto moto kluba Križevci u ponedjeljak, 8. lipnja održana je sjednica organizacijskog odbora za moto utrku “Nagrada Križevaca 2020”. Utrka je planirana za 21.lipnja u 14 sati, kako je bilo i prvotno predviđeno, međutim, još ima određenih nepoznanica, budući da su još uvijek na snazi mjere socijalne distance.

Organizacijskom odboru ispred Grada Križevaca prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško koji je pozdravio prisutne i rekao kako vjeruje da će organizacija moto utrke proći kao što je planirano.

Predsjednik AMK Križevci Dragutin Srećec rekao je kako održavanje utrke prvenstveno ovisi o izvješću Nacionalnog stožera civilne zaštite koji bi trebao dati svoje mišljenje o održavanju utrke. Istaknuo je kako su pripreme u tijeku kako bi sve bilo spremno za održavanje utrke u nedjelju 21. lipnja, međutim ako nadležno tijelo ne odobri ovaj termin, alternativni je 13. rujna.

Tajnik AMK Križevci Stjepan Peršin zahvalio je svima na pomoći u organizaciji koja će, kako se svi nadaju, doprinijeti tome da i ovogodišnja utrka prođe u što boljem ozračju. Zahvalio je Gradu Križevcima na uređenju raskrižja ulice Branitelja Hrvatske i Tadije Smičiklasa te je istaknuo da će kroz par dana imati sve potrebne informacije oko organizacije moto utrke.

Vezano

Komentari su zatvoreni.