KTC objavio radno vrijeme za ostatak Velikog tjedna

Iz križevačkog trgovačkog lanca KTC stigla nam je obavijest o radnom vremenu za vrijeme Velikog tjedna, sukladno odluci Stožera civilne zaštite.

Zbog nadolazećih blagdana, radno vrijeme trgovina u idućim danima mijenja se, pa će građani od četvrtka moći kupovati od 7 ujutro do 20 h navečer. Tako će i KTC u četvrtak, petak i subotu raditi od 7 do 20 sati.

Podsjetimo, dosadašnje je radno vrijeme trgovačkih centara bilo od 8 do 17 sati, a radilo se o preventivnoj mjeri zbog pandemije koronavirusa koja će od sljedećeg tjedna ponovno biti na snazi.

Hrvatska udruga poslodavaca pozdravila je odluku Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite koji je prihvatio njihovu molbu i dozvolio da se zbog uskršnjih praznika dozvoli produženje rada trgovina. Članice HUP-Udruge trgovine u potpunosti poštuju upute i preporuke mjere o zaštiti kupaca i radnika te prilagođavaju poslovanje izvanrednim okolnostima izazvanim Covid – 19 virusom i kontinuirano prate potrošačke trendove i promjenjene navike kupovine prehrambenih i higijenskih potrepština.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.