Do kraja svibnja semafori na križanju Supilove, Smičiklasove i Ulice Hrvatskih branitelja

U Maloj gradskoj vijećnici, jučer je održan sastanak između predstavnika Hrvatskih cesta, Grada Križevaca i izvođača radova kako bi se dogovorili detalji oko početka radova na izgradnji i postavljanju semafora na križanju Supilove, Smičiklasove i Ulice Hrvatskih branitelja.

Gradonačelnik Mario Rajn, uvodno je pozdravio i istaknuo svoje zadovoljstvo što će se na ovaj način riješiti jedno od najprometnijih raskrižja u gradu te time doprinijeti sigurnosti kako pješaka, tako i vozača.
Prva, pripremna faza radova već je pri kraju i zamijenjena je komunalna infrastruktura (vodovodne i kanalizacijske cijevi) te se drugi tjedna očekuje uvođenje u posao izvođača radova.

U ime Hrvatskih cesta, kao investitora, okupljenima se obratio Davor Bobičanec, istaknuvši kako očekuje da ova faza radova prođe bez poteškoća, naglasivši pritom prisutnima da sve što rade, rade za svoj grad i svoje sugrađane, što je, uz onaj profesionalni, još jedan dodatni motiv.

Radovi, čija je vrijednost oko 1,5 milijuna kuna bez PDV-a, trebali bi biti završeni do kraja svibnja, kako bi sve bilo spremno za ovogodišnju moto utrku. Na sastanku je istaknuto i kako će se za vrijeme trajanja radova, promet odvijati po posebnoj regulaciji, a s detaljima će javnost biti upoznata putem javnih glasila i službene stranice Grada Križevaca. Ovom su prilikom, građani zamoljeni za malo strpljenja u vrijeme dok će trajati radovi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.