Brojne nagrade idu u Križevce: Proglašene najbolje rukometašice, rukometaši i županijske ekipe

U organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije u srijedu, 13. veljače u Koprivnici je održano svečano proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i zaslužnih rukometnih djelatnika u 2019. godini. Proglašenju je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se u prigodnom govoru zahvalio sportašima što svojim sportskim uspjesima promoviraju županiju te im poželio sjajne rezultate i u ovoj sezoni. Čestitkama se priključio i predsjednik RS KKŽ Zlatko Blažeković nakon čega su uručena priznanja.

Najboljom rukometašicom je proglašena Dejana Milosavljević iz Podravka Vegete, a najboljim rukometašem Robert Marković iz križevačkog KTC-a. Najuspješnija ženska rukometna ekipa je Podravka Vegeta, a muška KTC Križevci. Najuspješnijom perspektivnom rukometašicom proglašena je Tena Megerle iz Podravke Vegete, a perspektivnim rukometašem Marin Celovec iz KTC-a. Najuspješnija perspektivna ekipe u 2019. je RK Podravka – kadetkinje 2004. godišta i mlađe.

Priznanje za najuspješnijeg trenera dobio je Zlatko Saračević iz Podravke Vegete, a zaslužnim rukometnim djelatnikom proglašen je Srećko Rešetar iz križevačkog KTC-a.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.