Karlo Sokač oporavak nastavlja u Varaždinskim toplicama

Prometna nesreća koja je potresla Križevce u novogodišnjoj noći kao posljedicu je imala teške ozljede za mladog golmana NK Radnik Križevci – Karla Sokača. Ovaj talentirani 19-godišnjak završio je s ozljedama vratnih kralježaka, oduzetim nogama i lijevom rukom, a nakon nekoliko obavljenih operacija, sada je došao red na sljedeću fazu oporavka – odlazak iz bolnice na rehabilitaciju u Varaždinske toplice.

Objavio je to njegov otac Davor Sokač putem Facebooka, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti. Ujedno želimo Karlu sve najbolje na putu oporavka.

“Sutra moj Karlo, ljubav tatina i veliki borac ulazi u svoje drugo poluvrijeme, u svoju najveću bitku, baš onako kako sam i ranije rekao,hrabro i samo jako..
Od sutra ga čeka teška i mukotrpna rehabilitacija u Varaždinskim Toplicama, puno vježbe i rada, na šta je on kao sportaš naučen.
Sine moj, tvoja mama i tvoj tata biti će uz tebe 24h.a ti nam samo daj rezultate, onakve kakve sam uvijek tražio od tebe iz dana u dan.
Dragi prijatelji biti ćemo svjedoci Božje volje, Božje milosti,Božjeg čuda.
Dragi Bože MOLIM TE samo jednom još da ga vidim na golu, onako ponosnog, visokog, sretnog i jakog mladića..
Posebno se zahvaljujem svim djelatnicima intenzivnog odjela bolnice u Draškovićevoj što su podarili toliko brige i strpljenja mojem Karlu.
VELIKO HVALA dr Vide Biliću i njegovom timu, oni su stvarno napravili čudo.
Dragi prijatelji vama se zahvaljujem na riječima utjehe i podrške.”

Vezano

Komentari su zatvoreni.