Promjena u NK Radnik Križevci – Siniša Buđa novi trener seniora

Marijan Glavica više nije trener seniorske momčadi NK Radnik Križevci. U ponedjeljak je došlo do sporazumnog prekida suradnje, a na zahtjev samog trenera Glavice, koji je uputio zamolbu upravi kluba da ga se razriješi ove pozicije zbog neplaniranih profesionalnih i poslovnih obveza, a što je i prihvaćeno.

“Ovim putem uprava zahvaljuje gospodinu Glavici na odličnoj i korektnoj suradnji te što je uspio nakon dugi niz godina vratiti klub gdje mu je mjesto – 3. HNL. Gospodinu Marijanu Glavici želimo puno uspjeha u daljnjem
radu i nadamo se nekoj budućoj suradnji”, poručili su iz križevačkog kluba.

Na mjesto novog trenera prve momčadi imenovan je Siniša Buđa, koji u Školi nogometa vodi kadetski i junorski sastav. Buđa je do svibnja bio skoro tri sezone trener prve momčadi NK Tomislav-Radnik, a s kojim je prošle jeseni bio i jesenski prvak. Našem kolektivu pridružio se ovog ljeta te mu ovom prilikom želimo puno uspjeha u vođenju seniorske momčadi.

NK Radnik Križevci trenutačno je četvrtoplasirana momčad lige s 18 osvojenih bodova, a u subotu gostuje u Varžadinu kod Varteksa. Početak susreta je u 14 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.