Gradonačelnik primio i nagradio najbolje odgojno-obrazovne djelatnike

Gradonačelnik Mario Rajn primio je danas najbolje odgojno-obrazovne djelatnike koji su nedavno, u povodu Dana učitelja, primili nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja, a to su:
– Martina Valec-Rebić i Leo Kranjec, OŠ Ljudevita Modeca Križevci
– Helena Strsoglavec, Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci
– Tomica Turković, OŠ Vladimir Nazor Križevci

Čestitajući im na nagradama, gradonačelnik je rekao kako je prepoznat njihov stručni rad, ali i inovativne metode koje su iznad standardnih metoda predviđenih u kurikulumu te time oplemenjuju obrazovni proces i cijelu lokalnu zajednicu.

Gradonačelnik je rekao i kako je obično fokus na učenicima i njihovim uspjesima, a ovo je jedna od prilika da se zahvali i njihovim mentorima, kao i ravnateljima koji im daju podršku u stručnom usavršavanju.
U ime nagrađenih učitelja, obratila se Martina Valec Rebić koja je zahvalila gradonačelniku na podršci, istaknuvši odličnu suradnju s Gradom, rekavši kako je zasigurno još dosta kolega koji s jednakim entuzijazmom i predanošću rade s djecom te da je lijepo da je i Ministarstvo konačno odlučilo valorizirati taj dodatni rad, vrijeme i napor koji se ulaže.

Gradonačelnik je učiteljima podijelio priznanja za uspješan rad s djecom, a osigurane su i novčane nagrade u visini od 2.500 kn po učitelju. Na prijemu je bio i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel te ravnateljica Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Mihaela Brkić i ravnatelj OŠ “Vladimir Nazor” Križevci Igor Brkić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.