Osigurano 3,5 milijuna kuna za vodospremu Apatovec

U Ministarstvu poljoprivrede, prošlog je tjedna održano svečano potpisivanje Ugovora o financiranju za tip operacije 7.2.1 „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ u provedbi mjere M07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Gradu Križevci ovime je osigurano 3,5 milijuna kuna za izgradnju vodospreme Apatovec, a čime je, ukoliko i ostali partneri u ovom projektu osiguraju svoj dio sredstava na koji su se obvezali, zatvorena financijska konstrukcija ovog dugo očekivanog projekta.

Ugovore je potpisao zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. Marijan piše:

    Interesantna je ova priča naših vlasti oko vode i kanalizacije. Skupila se lova za aglomeraciju, gradi se navodno četrdeset kilometara vodovoda, gradi se čak i kanalizacija u Greberancu , sada vidimo i u Apatovcu. Neka , lijepo je da se gradi ali Zagorska ulica u kojoj su lani smrtno stradala dva mladića (zbog kanalizacije) nikako da dođe na red. Ljudi su se sami priključili na neke improvizirane šahte koji su sami gradili. Oni bliže potoku su spojili cijevi direktno u potok a ostali moraju trpjeti smrad. Deset posto djece OŠ Ljudevita Modeca odlazi u školu bez nogostupa a mi gradimo luksuzne biciklističke staze do Balatona i tim se dičimo, ..sramota . Komunalni redari spavaju i dalje a sad su zaposlili još djelatnika, očito se spremaju u neku opasnu akciju. Gospodo vijećnici iz grada pomozite barem vi i nemojte dozvoliti da vam se neki dijelovi teksta neugodno razbiju o glavu.

Komentari su zatvoreni.