Križevačke učiteljice i profesorice promovirane u mentorice i savjetnice

Među 608 najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika iz čitave Republike Hrvatske koji su na svečanosti u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu 4. listopada 2019. napredovali u zvanju, četiri su križevačke učiteljice i profesorice.

Profesorica flaute Ana Šimunec iz Glazbene škole Alberta Štrige i učiteljica razredne nastave Lucija Martinčić iz OŠ Ljudevita Modeca stekle su zvanje mentorica, a učiteljica glazbene kulture Sandra Poštić, prof. i učiteljica hrvatskoga jezika Martina Valec-Rebić, prof., obje iz OŠ Ljudevita Modeca, izabrane su u zvanje učiteljica savjetnica.

Odluke o napredovanju promoviranima uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje dr. sc. Dubravka Brezak Stamać i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin, prof.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Vezano

Komentari su zatvoreni.