DVD Apatovec svečano obilježilo 70 godina

U subotu, 31. kolovoza 2019. Dobrovoljno vatrogasno društvo Apatovec svečano je obilježilo 70. godina postojanja i humanog rada.
Svečanost je počela postrojavanjem postrojbi, predajom prijavka pokrovitelju te svečanim mimohodom.
Nakon svete mise, uslijedila je svečana sjednica, na kojoj se moglo čuti razvoj i napredak društva koji je najintenzivniji bio u posljednjih 10-ak godina. Predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Apatovec Željko Magdić, pozdravio je sve goste, zahvaljujući na dolasku i potpori koji pružaju u radu, posebice Gradu Križevcima koji su bili i pokrovitelj svečanosti.
U ime Grada, nazočni su bili zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević i predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović.
Ispred vatrogasaca Grada Križevaca obratio se tajnik Vatrogasne zajednica Grada Križevaca Miroslav Petračija te zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Križevci i potpredsjednik županijske vatrogasne zajednica Ivan Matosović, ujedno predstavnik Hrvatske vatrogasne zajednice na ovoj svečanosti, a pozdravima i pohvalama, pridružio se i Županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan.
U županovo ime, obratio se Stjepan Peršin, a čestitke je uputio i saborski zastupnik Branko Hrg.

U ime Grada Križevaca te kao kum zastave, domaćine, okupljene goste i sve vatrogasce pozdravio je zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević koji je čestitajući na svemu do sad učinjenom, istaknuo kako sve mještane moli za još malo strpljenja najavljujući skorašnje konačno rješenje njihovog trenutno najvećeg problema, a to je vodoopskrba.
Nakon pozdravnih govora, podijeljena su priznanja i zahvalnice.

Vezano

Komentari su zatvoreni.