Večeras na 8. STEAM večeri o životu u ritmu muzike

Odrastanje i život s glazbom i uz glazbu, utjecaj glazbe na djecu i mlade, što sve može poslužiti kao udaraljka, samo su neke od tema o kojima će večeras na 8. STEAM večeri govoriti magistar muzike i profesor udaraljki Josip Konfic. Tribina će se održati na 1. katu Caffe bara „Bull 23“ u Križevcima, s početkom u 20 sati, a moderirat će ju etnomuzikologinja doc. dr. sc. Jelka Vukobratović iz križevačke udruge P.O.I.N.T.

Josip Konfic križevački je perkusionist, magistar muzike i profesor udaraljki, višestruko nagrađivani glazbenik i glazbeni pedagog, član više glazbenih sastava i suradnik brojnih estradnih izvođača. Tribina „Život u ritmu muzike“ dio je serijala kratkih tribina „STEAM večeri“ koji križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima organizira u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno