Završeno 2. Robin ljetno kino

U petak 30. kolovoza zatvoreno je 2. Robin ljetno kino. Tom prilikom Nemčićev trg ponovno je okupio mnoštvo posjetitelja koji su uživali u pjesmi i filmu „Zvijezda je rođena“. Uvod u film odradio je mladi glazbenik Eric Vidović svojim izvedbama poznatih stranih i domaćih hitova. Među njima nije izostao niti hit „Shallow“, pjesma iz filma „Zvijezda je rođena“ koju izvode Lady Gaga i Bradly Cooper.

Prije projekcije, prisutnima su se obratili organizatori, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Križevci Željka Šunjić te direktor Robin trgovina d.o.o. Robin Šatvar. Veseli činjenica kako su i za sljedeću godinu najavili održavanje Robin ljetnog kina i to u još boljem i većem izdanju, uz još više filmova i popratnih događanja.

U slopu 2. Robin ljetnog kina u organizaciji Grada Križevaca i pučkog otvorenog učilišta te pod sponzorstvom Robin trgovina u razdoblju od 30. lipnja do 30. kolovoza prikazano je ukupno deset projekcija poznatih Hollywoodskih blockbustera, animiranih sinkroniziranih filmova i komedija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.