Dodijeljeni certifikati polaznicima edukacije o programiranju softvera

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, u subotu, 27.srpnja, dodijeljeni su certifikata o uspješno savladanom programu: Programiranje softvera – orijentacijski tečaj. Ova edukacija je nastavak trajne orijentacije za stvaranje i poticanje gospodarstva, jačanja potencijala kadrova, te stručnog osposobljavanja u inovativnim i deficitarnim zanimanjima poput IT sektora.

Ovaj ciklus edukacija je zajedničkom organizacijom realizirao Grad Križevci, Codel d.o.o. i Križevački poduzetnički centar d.o.o. u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci. Polaznicima koji su savladali prvi modul obrazovnog ciklusa, certifikate je podijelio gradonačelnik Mario Rajn, čestitajući svima na uspješno savladanom programu koji je za njih bio besplatan, najavivši daljnju suradnju s poduzetnicima na ovakvim programima. Nastavak obrazovnog ciklusa slijedi ove jeseni kada će biti obrađene napredne razine specijalizirane za industrijski IT sektor.

Dodjeli su prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup i direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak.

Vezano

Komentari su zatvoreni.