Poziv za iskaz interesa za obavljanje djelatnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Križevaca

1

Grad Križevci objavljuje ovaj Poziv u svrhu ispitivanja interesa subjekata za obavljanje djelatnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za najviše 40 djece od 1. do 3. godine života, odnosno za izvođenje programa jaslica, kao i očekivanja potencijalnih prijavitelja od Grada Križevaca za sufinanciranje edukacija, zakupa prostora/zemljišta i dr., a sve ponajprije s ciljem pridonošenja povećanju broja djece koja pohađaju jaslički program.

Na ovaj Poziv svoj iskaz interesa mogu dostaviti ustanove, trgovačka društva, obrti i udruge, kojima je u temeljnom aktu upisana djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja.

Zainteresirani prijavitelji svoj iskaz interesa dostavljaju uz ispunjeni Obrazac koji se nalazi u prilogu Poziva, do 20. rujna 2019. godine, na adresu elektroničke pošte drustvene@krizevci.hr, ili u zatvorenoj omotnici koja na vanjskoj strani mora sadržavati puni naziv i adresu prijavitelja s naznakom „Iskaz interesa za obavljanje djelatnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Križevaca“ poštom ili neposredno dostavom na adresu:

Grad Križevci
Ivana Zakmardija Dijankovečkoga 12
48260 Križevci

Poziv za iskaz interesa za izvođenje programa jaslica_18072019

Obrazac Poziva za iskaz interesa za izvođenje programa jaslica_Grad Križevci_07_2019

Objava ističe 21.09.2019. u 01:00:00!

Možda vam se svidi
1 komentar
  1. Marija piše:

    Hvale vrijedne aktivnosti oko hitnog rješavanja problema na temu dječjih vrtića-jaslica jer ruku na srce to bi trebao biti prioritet za svaki grad.Nesmije se dogoditi da roditelj ne može svoje dijete smjestiti u jaslice-vrtić, već ga prepušta “dadiljama” koje su u poodmaklim godinama i još bi trebali biti sretni da ih pronađu.Kako takvi roditelji mogu svoj posao obavljati odgovorno- ležerno dok su stalno pod stresom misleći kako će zateći situaciju doma.Zato, svakako treba pomoći zainteresiranim za ovu djelatnost da se problem čim prije riješi.Ima grad dovoljno slobodnog prostora.

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno