Završetak školovanja: Dodjela nagrada i svjedodžaba osmašima

Nagrađeni učenici s prosjekom 5,00 tijekom cijeloga školovanja.

Učenicima osmih razreda u dvorani Centra Mariapoli faro uručene su 26. lipnja svjedodžbe i nagrade za odličan uspjeh. Na početku svečanosti nazočne učenike, učitelje i roditelje pozdravio je ravnatelj Dražen Bokan.

Nagrade za najuspješnije učenike

Ravnatelj je najprije uručio nagrade učenicima koji su ostvarili zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

Matej Miklin, 8. b nagrađen je za sudjelovanje na natjecanju iz fizike na kojem je osvojio 1. mjesto u županiji te 26. mjesto u državi (mentor Leo Kranjec). Također je osvojio 2. mjesto na županijskome natjecanju iz engleskoga jezika (mentor Zlatko Smetiško), 2. mjesto na županijskome natjecanju  iz kemije (mentorica Marija Biljan) te 2. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika (u kategoriji učenika kojima je njemački prvi strani jezik). Sudjelovao je na Državnom turniru mladih Prirodoslovaca, FER, Zagreb na kojem je osvojio 9. mjesto (mentor Leo Kranjec) te na natjecanju iz engleskog jezika HIPPO na kojem je dospio čak do polufinala (državna razina).

Kristina Kos, učenica 8. a razreda, nagrađena je za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika (mentor Kruno Puškar) te osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika (mentorica Danijela Zagorec).

Lea Štragelj, učenica 8. a razreda, nagrađena je zbog sudjelovanja na Državnoj smotri Lidrano u Šibeniku kao glavna urednica-učenica školskoga lista Izvor (mentorica Martina Valec-Rebić).

Viktorija Skrba, 8. b nagrađena je za osvojeno 1. mjesto na državnom literarnom natječaju za najbolju dječju bajku učenika osnovnih škola Republike Hrvatske u Slavonskome Brodu (mentorica Danijela Zagorec) te osvojeno 3. mjesto na natječaju Moja prva knjiga za slikovnicu Tragač sreće.

Sofija Krnjak, učenica 8. d razreda, nagrađena je za sudjelovanje na natječaju Knjiga nije hrana, ali je poslastica  Centra za kulturu Trešnjevka na kojem je osvojila 2. mjesto s pričom Predivan dan (mentorica Martina Iveković).

Laura Tomašić, učenica 8. a razreda, nagrađena je za sudjelovanje na  8. Susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić” u Križevcima na kojem je osvojila 3. mjesto (mentorica Valentina Jurišić).

Učenici koji su sudjelovali na natjecanjima.

Dorian Posavec, 8. a nagrađen je za osvojeno 3. mjesto na državnom prvenstvu u streljaštvu u Zagrebu (mentorica Marjana Fržović).

Matej Pavić,  8. d, Andrej Pavić,  8. d  i David Dudek, 8. c nagrađeni su za osvojeno 10. mjesto na državnome prvenstvu u krosu u Poreču (mentorica Marjana Fržović).

Ivan Matejaš, 8. c nagrađen je za osvojeno 9. mjesto u državnome prvenstvu u stolnome tenisu u Poreču (mentorica Marjana Fržović).

Učenici koji su sudjelovali na sportskim natjecanjima.

Uslijedila je dodjela nagrada učenicima koji su svih osam razreda prošli s 5,00 uspjehom:  Jakov Ivanček, 8. b, Matej Miklin, 8. b, Ivan Matejaš, 8. c i Sofija Krnjak, 8. d.

Nagrađeni su i učenici koji su tijekom cijeloga školovanja imali i samo dvije četvorke: Ozana Zagorec,
8. a, David Dudek, 8. c, Lucija Peremin, 8. d, Andrej Pavić, 8. d, Nicole Jakopic, 8. e i Leon Kolarić, 8. e.

Podjela svjedodžaba

Zatim su razrednici osmih razreda (Josip Žulj, Danijela Zagorec, Katarina MijićMarjana Fržović i Gordana Podravec) svojim učenicima podijelili svjedodžbe.

Program su vodile Ana Kovačević i Iris Arki, 7. r. Koordinatorica programa bila je učiteljica Martina Iveković. Tehničku podršku dao je učitelj Velimir Iveković, dok se za glazbeni dio programa pobrinula učiteljica Sandra Poštić sa svojim učenicima Gabrijelom Božićem, Dunjom Rebić i Martom Šiler.  Nastupio je i Fran Knežević monologom Čistoća je pola ljubavi koji je izveo i na državnome Lidranu u Šibeniku (mentorica Suzana Balić).

 

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.